Chris Martin'in hayatını Mevlana şiiri değiştirmiş

Güncelleme Tarihi:

Chris Martinin hayatını Mevlana şiiri değiştirmiş
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:21

2014 yılında Gwyneth Paltrow ile yollarını ayıran Chris Martin, boşanmanın ardından hayatını Mevlana sözlerinin değiştirdiğini açıkladı. Peki; Chris Martin kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Sunday Times'a konuşan şarkıcı, "Hâlâ daha birçok gün kendimi kötü hissederek uyanıyorum" dedi.

Martin, "Bunu atlatmam bir yılımı aldı. Mevlana'nın bir şiiri her şeyi değiştirdi. Şiirde 'Mutsuzsan bile bu senin için iyidir' anlamında cümleler yazıyordu" şeklinde konuştu.

Chris Martin kimdir

Chris Martin kimdir?

Chris Martin 2 Mart 1977'de Exeter, Devon İngiltere doğmuştur. Beş kardeşten en büyüğüdür. Babası, Anthony Martin emekli muhasebeci, annesi, Alisson Martin, müzik öğretmenidir. Martin okul yıllarına Hylton Okulunda başladı ve sonra Exeter Katedral Okulunda devam etti ve bu okuldayken Nick Repton & Iwan Gronow ile ilk grubu olan The Rocking Honkies'de bulundu. İlk sahne performanslarında kalabalığın yuhalamalarıyla karşı karşıya kaldılar. Exeter Katedralden sonra Martin Sherborne Okuluna gitti ve orda ilerde Coldplay'in menajeri olacak Phil Harvey ile tanıştı. Martin öğrenimine University College London'da devam edip Ancient World Studies'i okuduğu Ramsey Hall'de kalarak Yunanca ve Latince'den en yüksek derecede mezun oldu. Burda Coldplay'de grup arkadaşları olacak olan Jonny Buckland, Will Champion ve Guy Berryman ile tanıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!