ABD'li ünlü rock yıldızı Chris Cornell kimdir? İşte Chris Cornell hakkında bilinmeyenler

Güncelleme Tarihi:

ABDli ünlü rock yıldızı Chris Cornell kimdir İşte Chris Cornell hakkında bilinmeyenler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 20:02

Amerika Birleşik Devletlerinin ünlü rock yıldızı olan Chris Cornell hayatını kaybetti. ABD'nin Detroit kentinde hayatını kaybeden Chris Cornell, sevenleri tarafından oldukça üzüntüyle karşılandı. Chris Cornell, Soundgarden'ın vokalistiyken, Soundgarden'ın dağılmasından sonra Audioslave grubunu kurmuştu. 2007 yılında Audioslave'in dağılması ile solo kariyerini sürdürüyordu. Peki, ABD'li ünlü rock yıldızı Chris Cornell kimdir? İşte, Chris Cornell hakkında bilinmeyenler.

Haberin Devamı

ABD’li rock yıldızı Chris Cornell, hayatını kaybetti. Cornell'in temsilcisi Brian Bumbery, sanatçının ölümünü 'ani ve beklenmedik' olarak nitelendirdi. Soundgarden ve Audioslave gruplarının solisti Chris Cornell’in ani ölümü sosyal medyaya da damga vurdu. Ünlü rock yıldızının sevenleri sanatçının ölüm nedenini araştırıyor ancak henüz net bir bilgi verilmedi. 52 yaşındaki sanatçının 18 Mayıs'ta ABD Michigan'da Detroit'teki konserinden birkaç saat sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Chris Cornell kimdir? Kaç yaşında vefat etti?

Amerikalı müzisyen, vokalist Chris Cornell, 20 Temmuz 1964 yılında doğdu. Soundgarden'ın vokalistiyken, Soundgarden'ın dağılmasından sonra Audioslave grubunu kurmuştu. 2007 yılında Audioslave'in dağılması ile solo kariyerini sürdürüyordu. 2007 Haziran'ında "Carry On" isimli ikinci solo albümünü çıkarmıştır. 2010 yılında grunge efsanesi Soundgarden'a geri dönme kararı almıştır. 2007 yılında Rock’n Coke kapsamında Türkiye’ye gelen Chris Cornell, James Bond serisine ait 2006 yapımı “Casino Royale” filminin “You Know My Name” adlı tema şarkısını da seslendirmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!