CHP'li Yüksel: Hayır'da birleşelim

Güncelleme Tarihi:

CHPli Yüksel: Hayırda birleşelim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 13:45

CHP'li Yüksel: Hayır'da birleşelim

Haberin Devamı

CHP eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Ödemiş'in köylerinde halktan, anayasa değişikliği referandumunda 'hayır' oyu vermelerini istedi.

CHP eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Anayasa referandumunu anlatmak için çıktığı Ödemiş turuna CHP Ödemiş İlçe Başkanlığında, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, İlçe Başkanı Nazan Dönmez, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları da katıldı. Yolüstü, Kaymakçı, Üçkonak, Birgi mahallelerine giden Yüksel, halkla kahvehane buluştu ve şunları söyledi:

“Ödemiş ilçemiz 10 soruluk çok güzel bir anket hazırlamış. Anketin ilk sorusu, 'Halktan toplanan vergilerle oluşan bütçenin nerelere harcanacağına tek adam karar versin mi', ikinci soru 'Başkan, tek başına milletin yüzde yüz iradesiyle oluşan TBMM’yi fesh etsin mi', üçüncü soru ise 'Başkan, eşini, damadını, oğlunu, kızını başkan yardımcısı olarak atasın mı' şeklinde. Sorular uzayıp gidiyor. Biz bunların hepsine yüksek sesle 'Hayır' diyoruz. Eğer siz bunlara hayır diyorsanız 16 Nisan’da mutlaka sandığa gitmeli, tercihinizi kullanmalısınız. Oy sizin, tercih sizin. Bu ülke hepimizin. Aydınlık gelecek için hepimiz sahip çıkmalıyız."

Yüksel, çiftçinin sorunlarına da değinerek, "Yıllardır köylünün, çiftçinin sorunlarına gözlerini kulaklarını kapattılar. Ödemiş’te görüştüğümüz herkes referandumun ne getirip ne götüreceğini çok iyi biliyor. Anayasa paketinde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine, 6,5 milyon işsizliğe, yoksulluğa, teröre çözüm ve çare yok. Tüm bu olumsuzluklara şimdi hayır demezsek, başka bir zaman olmayacak. Oyuna gelmeyelim, sandıkta biraraya gelelim, Hayır'da birleşelim" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!