CHP'li Tümer: Referandum sonrası umudumuz arttı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Tümer: Referandum sonrası umudumuz arttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 10:36

CHP'li Tümer: Referandum sonrası umudumuz arttı

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 'haksız ve hukuksuz' diye nitelendirdiği referandum sonrası umutlarının arttığını söyledi.
Milletvekili Tümer, Ankara'da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yaptıkları iptal başvurusunun reddedilmesinin ardından ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve partililerle görüş alışverişinde bulunan Tümer şu değerlendirmeyi yaptı:
"Kendi istikballeri uğruna ülkemizin geleceğini karartanları vicdanlara havale ediyorum. Seçimi kaybetmedik. Hayırcılar evet diyenlerin de çocuklarının geleceği için mücadele etti. Kaybeden biz olmadık. Tüm eşitsizliklere rağmen kaybetmedik. Referandumun lokomotifi CHP olmuştur. Bundan sonrası için umudumuz artmıştır. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak hareket ettik. Daha kapsayıcı ve kucaklayıcı olacağız. Adana'daki seçmenler CHP'ye olan güvenlerini Türkiye'ye sahip çıkma gururunu sandıkta dile getirmiştir."
Referandum'da Adana'dan çıkan sonucu da değerlendiren Tümer "Adana'da her geçen gün partimizin daha da güçleneceğini görmek bizi mutlu etmiştir. Partimizin tüm kesimler için var olduğunu gösterdik. Bundan sonra da bu bilinçle hareket edeceğiz. Tüm örgütlerimiz canla başla çalıştı. Herkese yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!