CHP'li Sındır'dan 2019 mesajı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Sındırdan 2019 mesajı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2017 11:41

CHP'li Sındır'dan 2019 mesajı

Haberin Devamı

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, ilçe örgütlerince düzenlenen bayramlaşma törenlerinde partilileriyle buluştu, örgüte kongre ve 2019 mesajı verdi. Kemalpaşa, Bayındır ve Tire'de partililerine seslenen Sındır, "Kongre süreçlerinde küskünlüklere kırgınlıklara yer vermeyeceğiz. Kongreler sürecimizle 2019'da partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçeceğiz" dedi.

Kemalpaşa'da, Tire'de ve Bayındır'da partilileriyle buluşan ve kahvehane ziyareti gerçekleştiren Sındır, hemşerilerinin bayramını kutladı. Sındır, "Bayramlar; sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularının yoğun yaşandığı zamanlardır. Bu duyguları bize unutturmak isteyenlere inat geleceğe umutla bakıyoruz. Kurban Bayramımız terörün son bulduğu, evlat acılarının yaşanmadığı, ana - babaların, eşlerin yüreklerine ateş düşmediği günler getirmesini dilerim. Bayramımız haksızlıkların hukuksuzlukların, adaletsizliklerin bertaraf edildiği günlere ulaşmamıza vesile olsun. Kurban bayramımız kutlu olsun. Bugün aynı zamanda 1 Eylül Dünya Günü. Barış, savaşa ve korkuya karşı sımsıkı kenetlenmiş ellerimizdir. Dünyada barışın egemen olması en büyük arzumuz. 1 Eylül Dünya Barış Günümüz kutlu olsun" dedi.

"ZARAR VERECEK SÖYLEM VE HAREKETLERDEN KAÇININ"

İlçe örgütlerindeki bayramlaşma törenlerinden parti içerisinde gerçekleştirecekleri seçimlere ve 2019 seçimlerine dikkat çeken Genel Sekreter Sındır şöyle konuştu" "Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Hukukun ayaklar altına alındığı, adaletsizliklerin, haksızlıkların diz boyu olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu ülkemizin ve cumhuriyetimizin temel değerlerine de zarar veriyor. Ülkemizi birliğini ve geleceğini tehlikeye sürüklüyor. Tüm bunlara dur diyecek olan parti CHP'dir. Biz örgüt olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız ve seçime en hazır parti de CHP'dir. Parti içerisinde yapacağımız seçimler demokrasi gereğidir. Coşkuyla, heyecanla seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Burada esas olan partimizin büyümesidir. Amaç partimizi kongre süreçleriyle birlikte iktidara taşımaktır. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. Türkiye'nin kaderi olan bir seçim arifesinde böyle bir lüksümüz olamaz. Çünkü önümüzdeki kongre süreciyle partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçeceğiz. 2019'da CHP'nin iktidarına giden yol önümüzdeki kongre süreçlerinden geçiyor. Tüm üyelerimiz, yöneticilerimiz bu hassasiyetle davranmalı kongreler sürecinde partimize zarar verecek söylem ve hareketlerden kaçınmalı."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!