CHP'li Özkoç: Yeşil saha, siyasi yalakalık alanı olmaktan çıkarılmalı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Özkoç: Yeşil saha, siyasi yalakalık alanı olmaktan çıkarılmalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 15:01

CHP'li Özkoç: Yeşil saha, siyasi yalakalık alanı olmaktan çıkarılmalı

Haberin Devamı

ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakaryaspor'un Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesinde sahaya 'Dünya 5'ten büyüktür. T.C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan' yazılı pankartla çıkmasına tepki gösterdi. Özkoç, "Yeşil saha, siyasi yalakalık alanı olmaktan çıkarılmalı. Kimsenin kişisel fikirleri ve ihtirasları, koca camiaya mal edilemez" dedi.
3. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor geçen pazar günü Sultanbeyli Belediyespor ile oynadığı karşılaşma öncesi sahaya 'Dünya 5'ten büyüktür. T.C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan' yazılı pankartla çıktı. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakaryasporlu yöneticilere tepki göstererek, "Yeşil saha, siyasi yalakalık alanı olmaktan çıkarılmalı. Kimsenin kişisel fikirleri ve ihtirasları, koca camiaya mal edilemez. Siz cumhurbaşkanını, başkan görmek istiyor olabilirsiniz, isteyin, dileyin bu sizin bakışınız. Ancak buradan çıkıp kendi ham hayallerinizi bir camiaya mal etmeye kalkarsanız, haddinizi aşmış olursunuz. Siz kim oluyorsunuz da parlamenter rejimle yönetilen bir ülkede, cumhurbaşkanı için başkan imzasıyla pankart hazırlatıyorsunuz. Ve rejim değişmişcesine bu pankartı, Sakaryaspor'un selamlama seremonisine alet ediyorsunuz" diye konuştu.
Özkoç, Sakaryaspor taraftarlarına da seslenerek, şöyle konuştu:
"Sakaryaspor bizim gözbebeğimiz. Sakarya'yı Sakarya yapan, bizi birbirimize bağlayan değerlerin başında geliyor. Bu değeri bu şekilde, üstelik siyaset bulaştırmıyoruz söylemiyle siyasetin göbeğine iterseniz, hem kulübe, hem kulüple gönül bağı kurmuş insanlarımıza haksızlık edersiniz. Bu hadsizlik ve haksızlık karşısında kimse susmamalı. Ben tüm Tatangalara ve Sakaryalılara sesleniyorum; Kulübümüze, yeşil siyah renklerimize, kentimizin 50 yılı aşkın kültürüne sahip çıkmalıyız. Bu kulüp, kimsenin babasının malı değil. Ben Sakaryasporum, Sakaryasporluyum diyen herkes sesini yükseltmeli. Siyasi pankartların altına kulübün imzasını atmak, kimsenin haddi ve hakkı değil."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!