CHP'li kadınlardan Çerçioğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHPli kadınlardan Çerçioğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 15:35

CHP'li kadınlardan Çerçioğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları'nın ziyaretine, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu. CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nu örnek aldıklarını ve tanışmak için kente geldiklerini belirterek, "Özlem Çerçioğlu başkanımızı görmek ve tanışmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Sayın Çerçioğlu başarılı çalışmaları ile kendini kanıtlamıştır. Bir kadın olarak kendisini örnek alıyoruz. Aydın'a kadın elinin değdiğini kente girer girmez anladık. Aydın adı gibi Aydın bir kent olmuş. Başkan Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz, bizim gurur kaynağımızdır" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!