CHP'li Cankurtaran, Döşemealtı'nda yatırımları inceledi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Cankurtaran, Döşemealtında yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 11:42

CHP'li Cankurtaran, Döşemealtı'nda yatırımları inceledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Spor Kurulu Batı Akdeniz Bölge Toplantısı kapsamında Döşemealtı'nı ziyaret etti. Cankurtaran, Belediye Başkanı Turgay Genç ile ilçedeki yatırımları inceledi.

CHP Spor Kurulu'nun 8. Bölge Toplantısı kapsamında Döşemealtı'na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın ilk olarak Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından karşılanan Cankurtaran'a CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile partinin ilçe yöneticileri de eşlik etti. Yasemin Öney Cankurtaran spor kulübünde başpehlivanlar, bisiklet ve kadın futbol takımı ile altyapı sporcularıyla bir araya geldi. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Cankurtaran'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Döşemealtı'na yapılan çalışmaları geleceğe yatırım olarak değerlendiren Cankurtaran, “Başkanımız Turgay Genç'in çalışmalarını takdir ediyoruz. Döşemealtı'nın emin ellerde olduğunu biliyoruz" dedi. Yasemin Öney Cankurtaran ardından yapımı süren Gençlik Merkezi, Hastane ve Müze Konseptli Cami inşaatlarını gezerek, yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ekolojik Kreş'de ise çocukların misafiri olan Cankurtaran onlarla bir süre sohbet etti. Cankurtaran ve beraberindekiler daha sonra Kent Meydanı'nda hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!