CHP'den sosyal proje atağı

Güncelleme Tarihi:

CHPden sosyal proje atağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 11:35

CHP'den sosyal proje atağı

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanlığı vatandaşa sosyal projelerle ulaşmak için yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda örgüte mesajlar veren CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven “Biz AKP'nin gündemini değil, halkın gündemini takip edeceğiz. Sosyal projelerle vatandaşımızın her işinde yardımına koşacağız" dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarının sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılarını topladı. CHP İzmir Sosyal işlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı da, ilçe dayanışma grupları tarafından hayata geçirilecek olan projeler eğitim, esnaf, engelliler, öğrenciler, yaşlılar, esnaf ve çiftçiler olmak üzere, yedi başlık altında toplandı. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya katılan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven örgüte önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin gelecek adına önemli bir dönemeçte olduğunun altını çizen Güven, şöyle konuştu:

“Bir ülke düşünün ki, halkın yarısından fazlası yoksulluk sınırında yaşıyor, ülkenin yüzde 20'ye yakını işsiz durumda, memleket iktidar tarafından teröre adeta teslim edilmiş bir manzara yaşasın, İktidarın tek derdi başkanlık sistemi olsun. Bu ne insanlığa, ne dine, ne de vicdana sığar. Halk yoksulluğa, işsizliğe ve yalnızlığa terk edilmişken, bizler halkımıza reva görülen bu yaşamı kabul etmiyoruz. CHP İzmir olarak, küçük dokunuşlarla, iş birliği ve imece ruhuyla vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye, yarasına merhem olmaya, AKP'nin yarattığı yalnızlık ve yokluk duygusundan onları kurtarmaya çalışacağız. Her CHP'li artık kendisinden çok sokağında yardıma ihtiyacı olan komşusunu, okula gidemeyen veya masrafları karşılanamayan çocuklarımızı, bakıma muhtaç olan yaşlılarımızı düşünecek. Bu halka AKP'nin reva gördüğü yokluk, yalnızlık ve umutsuzluk dolu geleceğe baş kaldırıyoruz."

"BEKLENTİSİZ BİR ŞEKİLDE HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

Güven, sözlerini şöyle sürdürdü.

"Bu başkanlık uğruna gençlerini ölüme, halkını kaosa ve yokluğa mahkum eden saltanat ve makam sevdalılarına başkanlığı da verseniz, her türlü yetkiyi de verseniz doymak bilmezler. Yeni sömürülecek kaynaklar bulur, bu uğurda halkımızı kurban vermeye devam ederler. Biz CHP olarak onların bu korku ve baskı politikalarına boyun eğmediğimiz gibi, vatandaşımızı da AKP'ye ve onun başkanlık sevdasına kurban etmelerine izin vermeyeceğiz. Gerçekleri örtmek için, suçlarına ve yolsuzluklarına kılıf uydurmak için sürekli gündemi değiştirmek ve krizleri büyütmek istiyorlar ama biz onların değil, halkın gündemiyle meşgulüz. Tüm sosyal işlerden sorumlu yöneticilerimden belirlenen projeleri hayata geçirmelerini bekliyorum. Sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve gerçek ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını, CHP'nin hiçbir beklenti, içinde olmadan yanlarında olduğunu göstereceğiz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!