CHP'den, Özhaseki ve Elitaş'a yanıt

Güncelleme Tarihi:

CHPden, Özhaseki ve Elitaşa yanıt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 13:50

CHP'den, Özhaseki ve Elitaş'a yanıt

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, hafta sonunda Kayseri'de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile eski bakan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın sözlerine yanıt verirken, "İlimiz milletvekilleri Kılıçdaroğlu'na karşı karalama kampanyasına katılmış görünüyorlar'' dedi.
CHP İl Başkanı Keskin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası'ndaki bir şirket ile ilgili iddiaları ardından karalama kampanyası başlatıldığını, bu kampanyaya Mehmet Özhaseki ile Mustafa Elitaş'ın da katılmasını kınadığını söyledi. Feyzullah Keskin, şu görüşlere yer verdi:
"Genel Başkanımızın açıkladığı belgeler sonrası AKP'de Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı karalama kampanyası başlatmışlardır. Bu kampanyaya ilimiz milletvekilleri de yer kapma yarışına girmişlerdir. Bakan Özhaseki, temcit pilavı gibi diline bir sucuk davası dolamış ısıtıp, ısıtıp gündeme getiriyor. Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım basın toplantısında belgeleri kamuoyu ile paylaşmış ve bakana çağrıda bulunmuştum. Kazandığı davaları kamuoyu ile paylaşsın da biz de öğrenelim. Mustafa Elitaş ise,  üstlendiği sataşma görevini yapmaya devam etmektedir. Çamur moduna girmiş birisini görmek istiyorsa kendisine tavsiyem aynaya baksın. AKP, genel başkanımıza laf yetiştireceğine cennet adalarına gönderilen milyon dolarların ne olduğunu öğrensinler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!