CHP'den MEDYAD'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHPden MEDYADa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 16:37

CHP'den MEDYAD'a ziyaret

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'de CHP İlçe Başkanı Ali İlk, Medya Mensupları Derneği'ni (MEDYAD ) ziyaret etti.
Medya Mensupları Basın Merkezi salonunda gerçekleşen ziyarette, MEDYAD Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Temsilcisi Okan Çalışkan Başkan İlk'i konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çalışkan, "Özellikle kentin sorunları noktasında milletvekillerinin daha çok duyarlılık ve itina göstermesini basın mensupları olarak arzu ediyoruz ve bunu daha çok görmek istiyoruz. Siyasi parti gözetmeksizin bu kentin menfaati noktasında çalışan tüm siyası partilere kapımız açık. Bizim için önemli olan yaşadığımız ülke ve kentimizdi" dedi.
Gazetecilerin gündeme yönelik sorularını cevaplandıran Başkan İlk ise, "Tarsus'taki projeler maalesef  yürümüyor. Şu ana kadar tek biten proje cezaevi projesi. Geçtiğimiz günlerde Çukurova havalimanı inşaatını ziyaret ettik. Yerinde yaptığımız tespitlerde çalışmanın devam ettiği söylemine karşın, projenin durduğunu yerinde tespit ettik. İyi Parti Genel Başkanı Meral hanımı geçmişten bu yana devlete, laik sisteme, cumhuriyete bağlılığıyla tanıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili yaptığı açıklamaları da olumlu buluyoruz" diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!