CHP'den birlik ve beraberlik yemeği

Güncelleme Tarihi:

CHPden birlik ve beraberlik yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 13:52

CHP'den birlik ve beraberlik yemeği

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde CHP ilçe başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

CHP Kemer ilçe başkanlığı tarafından birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Grand Haber Otel'de düzenlenen yemeğe CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top ve Recep Yılmaz ile çok sayıda partili katıldı. Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül daha sonra masalarında ziyaret ettiği partililerle sohbet etti.

CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, Başkan Mustafa Gül'ün katılımıyla partilerinin önemli bir güç kazandığını belirterek, başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, geçmişten bugüne yaşananları anlatırken, partililerden alkış değil yapılan hatalarda ya da eksiklerde uyarı istedi. Başkan Gül, "Önümüzde hızla büyüyen bir Kemer var. Büyükşehir Yasası ile Beldibi'nden Çıralı'ya kadar 90 kilometre sahil şeridi belediyemiz sınırlarına girdi. Kemer dünyanın göz bebeği bir ilçe. Kemer'de siyaset yaparken 81 ilden gelen vatandaşımızdan ve Kemer'e yerleşen 1500 yabancıdan oy almanız gerekiyor. Her gün halkın içindeyiz. Bizim yaptıklarımızı alkışlamaktan çok yapamadıklarımız için uyarmanızı istiyorum. Bize eksikliklerimizi de söyleyin. İlçe örgütüne bütün birim müdürlerimizin telefonlarını bıraktım. Herkes gördüğü hatayı lütfen bize bildirsin. Birbirimizi uyaralım ve tamamlayalım" dedi.

Konuşmaların ardından şarkıcı Elif Buse Doğan konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!