CHP'de ders zili

Güncelleme Tarihi:

CHPde ders zili
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 00:00

CHP Genel Merkezi'nin başlattığı eğitim kampanyası öncesinde eğitmenler ve parti yöneticileri biraraya geldi.

İzmir'de tüm ilçelerde düzenlenecek olan Eğitim Seminerleri öncesinde Bornova'da toplanan İlçe Eğitim Sekreterleri ve Eğitmenler, İzmir'in tüm ilçelerinde CHP üyelerine verecekleri eğitim için bir araya gelirken Toplantıya Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır' da katıldı.
Toplantıda, katılımcılara bazı eğitmenler tarafından üye temel siyasi eğitimi ile eğitimler sırasında uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildi. CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir, yapılan programa göre Ekim itibariyle İzmir genelinde her ilçede eğitimlerin başlayacağını ifade ederek, “Eğitimler sırasında parti üyelerine başta parti tüzüğü ve programı olmak üzere temel siyasi konularda eğitim verilecek. Ayrıca yaptığımız bu toplantıda verilen iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi ile, üyelerin edindikleri bilgileri halkla paylaşmaları ve seçim çalışmalarında dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirme yaptık. Eğitim çalışmalarımız her zamankinden daha koordineli ve altyapısı hazır bir şekilde başlatılıyor, bu emeklerin karşılığını inanıyoruz ki ilk yerel seçimlerde alacağız. Eğitimlerde üyelere, vatandaşlarla kuracakları iletişimde nasıl davranmaları, parti politikalarını anlatırken hangi dili kullanmaları gerektiği, vücut dilinin kullanımı ve ikna edicilik üzerine dersler verildi. Derslerde tüm Türkiye'de partinin proje ve politikaları anlatılırken ortak dil kullanılmasının önemine dikkat çekiyoruz. İzmir'de eğitim alan bir parti üyesi ne öğreniyor ne biliyorsa, Türkiye'nin herhangi bir köyünde eğitim alacak olan üyenin de aynı bilgelere sahip olması ortak dil ve başarı için çok önemli ve bunu tüm üyelerimize anlatacağız” dedi
Bornova belediye başkanı Kamil Oktay Sındır da toplantıya katılım sağlayan herkese eğitime verdikleri önem ve partiye sahip çıktıkları için teşekkür etti.
Yapılan Koordinasyon toplantısının ardından, eğitim çalışmasının, ilçe başkanlıklarında aynı anda başlayacağı açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!