CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Ankara’daki Bombalı Saldırı Olayını Lanetledi

Güncelleme Tarihi:

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Ankara’daki Bombalı Saldırı Olayını Lanetledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 15:44

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ VUKAT HALUK PEKŞEN TERÖRÜ LANETLEDİ.

CHP Trabzon Milletvekili avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım erken seçimi öncesi Türkiye’yi kanlı emellerine alet edip, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin Ankara’da kirli emelleri için düğmeye bastıklarını belirterek terör ve terörle mesafe almak isteyenleri lanetlediğini söyledi.
CHP Trabzon Milletvekili avukat Haluk Pekşen, il örgütünde mahalle temsilcileriyle yapılan toplantıya katıldı. Pekşen, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara Tren Garı yakınlarında gerçekleştirilen bombalı terör eyleminin sorulması üzerine Pekşen, "Bu tür terör eylemleri, kamuoyunda herkesin büyük bir ürpertiyle, korku ve dehşetle karşıladığı olaylar. Geldiğimiz noktada masum insanlar, günahsız insanlar hayatlarını kaybediyor. Çok ağır sonuçlar oluşuyor. Elbetteki, Türkiye bunları aşacak büyüklüktedir. Türkiye, bu acıları saracaktır. Bu konuda çok aklıselim olmak lazım. Bu tahriklere kapılmamak lazım. Bundan yararlanmak isteyenlere prim vermemek gerekiyor. Eli kanlı terör ile dünyada hiç bir şey çözülmemiştir. Bu katliamları bu cinayetleri lanetliyorum. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.
"CHP’NİN İKTİDARDA OLMASI GEREKTİĞİNİ HERKES SAVUNUYOR"
Pekşen, mahalle temsilcileriyle yaptığı toplantıda örgütü hazır gördüğünü belirterek, "Burada olup bitine 4 ay içerisinde Türkiye’de yaşananları, lambanın yandığı her yerde her bacanın tüttüğü yerde vatandaşlarımıza anlatma konusunda onlara ulaşıp bilgilendirme konusunda ciddi kararlar aldık. Örgütümüzü bu konuda gerçekten hazır ve sahaya çıkmak üzere her alanda görevini aldı ve çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde çok büyük bir yol kat ettiğimizi görüyorum. AK Parti seçmeninin kafasının karışık olduğunu, onların da AK Parti’nin yapmış olduğu uygulamaları izah etmekte güçlük çektiğini artık biliyoruz. AK Parti seçmenin dahi herkes artık CHP’nin iktidar olmasını CHP iktidar olmasına çok büyük ihtiyaç olduğunu kabul ediyor ve dillendiriyor. Bizde sorumlu bir parti olarak tüm Trabzon’u tüm Karadenizlileri baba ocağında toplanmaya çağırıyoruz. Ülkemizin birliğe, dirliğe barışa ihtiyacı olduğu bu dönemde. Tüm seçmelerimizi sağduyulu bir şekilde CHP etrafında yeniden toplanmaları Türkiye’nin kurucusu partisine tekrar vekâleti vererek bu ağır tahribatı ortadan kaldırmalarını katkı sağlamalarını istiyorum" diye konuştu.
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Trabzon Valililiği, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 13 Ekim’de Trabzon’da yapacağı miting öncesinde, resmi araçlara özel plaka takılması iddiaları üzerine, valiliğin kendisine verdiği cevabı ise komik buldu. Pekşen, "Ciddiyetsiz, inandırıcılıktan uzak ve devlet ciddiyetine yakışmayan bir açıklama" şeklinde değerlendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!