CHP Şahinbey'de Yalçın yeniden aday

Güncelleme Tarihi:

CHP Şahinbeyde Yalçın yeniden aday
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 15:56

CHP Şahinbey'de Yalçın yeniden aday

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te CHP Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Yalçın, 22 Ekim’de yapılacak olan kongrede yeniden aday olacağını açıkladı.
2 yıldır CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini yürüten Avukat Hüseyin Yalçın, 22 Ekim’de yapılacak olan olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. 2 yıllık görev süreci boyunca başta Gaziantep olmak üzere CHP’nin menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Avukat Hüseyin Yalçın, şöyle konuştu:
"Genel siyaset üzerine söylenecek söz çok. Biz kendi partimizin başarısına, ilçemizde neyi başarabildik, hangi konularda eksik kaldık, buna bakmak zorundayız. Tabi ki arzu ettiğimiz mükemmel bir yöneticilik yapamadık, eksik yanlarımız kaldı. Arkaya dönüp baktığımda keşke dediğim noktalar var. Aslında yeniden aday olmamdaki en büyük sebep bu keşke dediğim noktaları tamamlamam için bana fırsat verilmesi. Eminim ki siz değerli partililerim bu şansı bana tanıyacaksınız ve bende yeni ekibimle bu güveni boşa çıkarmayacağım. Çocukluk yaşlarımdan beri içerisinde bulunduğum ve ailemden çok zaman geçirdiğim partim bu arzumun sebebini mutlaka anlayacaktır. İkbal için değil, iktidar için mücadele edeceğimin şüphesiz olduğu, muhalefetin yetki sahibi olmaktansa CHP iktidarının üyesi olmayı yeğleyeceğim bilinmelidir."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!