CHP saha çalışmalarına ara verdi

Güncelleme Tarihi:

CHP saha çalışmalarına ara verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 19:34

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara’da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, seçim çalışmalarını iptal ettiklerini belirtti. Serter, "Kolay değil elbette içimizi acıtıyor. Ama bütün halkımıza CHP olarak sakinliğe ve sükunete davet ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ankara’da yaşanan terör olaylarının ardından CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, il başkanlığında basın toplantısı düzenledi, Türkiye olarak olağanüstü gün yaşandığını ifade ederek halkı sükunete davet etti.

Çok önemli bir süreçten geçildiğini söyleyen Serter, "Bugün hiçbir vatandaşın, Cumhuriyet’in yaşamaması gereken günü yaşıyoruz. Sabahtan beri gelen haberler içlerimizi parçaladı. Her geçen dakika vefat haberlerinin artması bizi çok üzmektedir. Bu süreçte öncelikle topluma tavsiyemiz sükunettir. Bunları halk olarak sakinlikle karşılamalıyız. Kolay değil elbette içimizi acıtıyor. Ama bütün halkımıza CHP olarak sakinliğe ve sükunete davet ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Bir karış toprak verme lüksümüz yok. Önemli olan yurtta ve cihanda sulhu sağlamaktır. Biz de CHP olarak bu ülkenin çimentosuyuz. Bunun gereğini yapmak mükellefindeyiz" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin üzerinde oyun oynandığını ve dikkatli olmak gerektiğini söyleyen Serter şöyle devam etti: "Türkiye’nin üzerindeki oynanan oyunlar çok açık görülüyor. Terör olaylarını kınamamak dünyanın hiçbir yerinde mümkün değil. Demokrasi her şeyi çözen hedeftir bizim için. Biz CHP olarak 1 Kasım seçimlerine sağlıklı gideceğimize ve seçimlerde demokrasinin gerçekleşmesi için bütün sorunları çözeceğimiz açıktır. Tekrar ölenlere rahmet, geride kalanlara geçmiş olsun diliyorum. Ölen kardeşlerimiz demokrasi şehitlerimizdir. Hepimizin başı sağ olsun."

Serter, bütün miting ve saha çalışmalarını iptal ederek, seçim çalışmalarına ara verdiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!