CHP’li Başkandan AK Partililere Aşure İkramı

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Başkandan AK Partililere Aşure İkramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:06

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ AŞURE ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

CHP’li Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı tarafından halk arasında aşure ayı olarakta bilinen Muharrem aynı nedeni ile aşure etkinliği düzenlendi. Yatağan açık pazaryerinde düzenlenen aşure etkinliğine AK Parti Muğla Milletvekili adayları Hasan Özyer ve Elvan Göçer’in yanı sıra CHP’li Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ta katıldı. Etkinlikte CHP’li Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin beraber bir kaba aşure koyarak vatandaşlara ikram ettiler.
Başkan Işık, bir siyasi partinin değil tüm Yatağan’ın Belediye Başkanı olduğunu ve tüm siyasi partilerin etkinliklerine katıldığını belirtti. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık yaptığı açıklamada; “İlçemizde seçim sürecinde ve sonrasında gerginlik istemiyoruz. Bu konuda gerek CHP gerekse AK Parti gerekse MHP ilçe başkanlarımız ile diyalog içerisindeyiz. Zaten vatandaşta bu durumu görüyor. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne derse desin Yatağan’daki bu barış sürecini kimse bozamaz. Bu nedenle biz ilçe başkanlarımız ile uyum içerisindeyiz. Bu nedenle biz ilçe başkanlarını ilçenin belediye başkanı olarak bir arada tutmaya çalışıyorum. Ve ilçemizde huzursuzluğun değil, huzurun sürmesini istiyorum. Zaten biz bu dönemin ilçe başkanlarından çok memnunuz. Her siyasi parti ilçe başkanı aklıselim davranıyor. Biz de buna katkı sağlamak için ben ilçenin belediye başkanıyım, her etkinliğe de katılırım, bunu da zaten ilçe başkanlarımız görüyorlar. Birazdan bizim belediyemizin bir aşuresi var, oraya da arkadaşlarımız katılacaklar. Yani Yatağan’da bir bayram havasında bir demokrasi şöleni yaşatmak istiyoruz, bunun için çalışıyoruz ve buna muvaffak oluyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!