CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan:

Güncelleme Tarihi:

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan:
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2015 10:40

GÖLCÜK VE KARAMÜRSEL İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLERDE KONUŞAN CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TAHSİN TARHAN, “NE ACIDIR Kİ BU KİRLİ SİYASETİN İÇİNDE BEN DÜRÜSTLÜĞÜMÜ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORUM” DEDİ.

Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, “Ne acıdır ki bu kirli siyasetin içinde ben dürüstlüğümü kanıtlamaya çalışıyorum” dedi.
Seçimlere sayılı günler kala Kocaeli’de girilmedik sokak bırakmayan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde oda ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Tarhan, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve partililer ile birlikte Gölcük’te Bayburtlular ve Amasyalılar Derneklerini, Karamürsel’de ise Şoförler ve Otomobiller Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Esnaflar Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanları, Türkiye’de Orta direğin yok olduğunu, BAĞ-KUR ödemelerinde esnafın zorlandığını belirterek BAĞ-KUR’unu ödeyemeyen esnafın doktora gidemediğini söyledi.
Karamürsel çalışmalarının ardından Gölcük’e geçen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tarhan, burada da Bayburtlular ve Amasyalıların konuğu oldu. Ziyaretleri esnasında konuşan Tarhan, “Bugün devletin aylık 250 bin TL tutarında kiralık aracı var. Fakir Almanya’da 11 bin, yoksul Fransa’da 9 bin. Sadece ülkeyi değil, insanları da borçlandırdılar. Artık kanmayın. Bir kere ikaz edin” dedi.
Siyasette dürüstlüğün önemine de vurgu yapan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tarhan, “Annemin bana bıraktığı en büyük miras dürüstlük. Onlar ceplerini doldurdukları, çeşitli oyunlar çevirip ülkeyi borç batağına sürükledikleri için hesap sorulmuyor. Ne acıdır ki bu kirli siyasetin içinde ben dürüstlüğümü kanıtlamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!