CHP Kepez'den Başkan Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHP Kepezden Başkan Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 17:23

CHP Kepez'den Başkan Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. 2019 seçimlerinin Türkiye için kader seçimleri olacağını kaydeden Başkan Gül, "Kepez ilçe örgütüme ve tüm parti örgütlerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Geçen yıl aralık ayında yapılan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanlığı'na seçilen Servet Yıldız, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.
'TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ'
Konuklarını samimi ortamda ağırlayan Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Yeni seçilen İlçe Başkanımız Servet Yıldız'a ve yönetimine başarılar diliyorum. 2019 yılında yapılacak seçimler Türkiye için kader seçimi olacaktır. Bu seçimde tüm ilçe örgütlerimiz gibi Kepez ilçe örgütlerimizin başarılı çalışmalarıyla partimizi en iyi noktalarda taşıyacağına inanıyorum. Biz de bu anlamda üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız" dedi.
'TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ'
CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız da "Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül'ün başarılı çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Özellikle sosyal belediyecilik konusunda verdiği hizmetlerle Kemer'de fark yaratıyor. Önümüzdeki seçimlerde yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, tüm üyelerimiz ve halkımız ile birlikte partimizi yerelde ve ülke genelinde en yükseğe taşımak için canla başla çalışacağız" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!