CHP İl Başkanı Bıyıklı Çatalzeytin’de Partililerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

CHP İl Başkanı Bıyıklı Çatalzeytin’de Partililerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 19:54

CHP İL BAŞKANLIĞI ÇATALZEYTİN ZİYARETİ

CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çarıkçıoğlu, İl Saymanı Turhan Karaçam ile birlikte saat 16.00’da Çatalzeytin’e geldi.
İl Başkanı Bıyıklı ve beraberindekiler Çimenlik Çay Evinde partililerle bir araya geldi. Milletvekili seçimlerinin bir inat uğuruna yenileneceğine değinen Bıyıklı “Bir seçim sürecine daha girdik. Bir yıl içinde çok gereksiz bir yere ikinci seçime gitmek tüm partilerin il ilçe örgütlerine ve halkımıza büyük haksızlıktır, saygısızlıktır. Hangi koşulda yapılırsa yapılsın seçimi başarı ile gerçekleştireceğiz. Bu seçim siyasetin içinden elini çekmeyen şahsi ihtiraslarından sıyrılamayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle yapılıyor. 07 Haziran 2015 seçimlerinde partimiz il genelinde %18,6 oy oranına ulaşmasına rağmen milletvekili çıkaramadı. Bir milletvekili çıkarma olasılığımız her zaman var. Örgüt içinde birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum. 01 Kasım 2015 seçimlerinde adaylık sıralamamız merkez yoklamasıyla belirlenecek. Politik sürecin partililerimiz tarafından iyi izlendiğini biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiye sonuna kadar inanan ve parti içi demokrasiyi uygulayan tek partidir.
Çatalzeytin en çok bu iktidar zamanında horlandı, hizmet yoksunu oldu. Adaleti aramak için Çatalzeytin köylüsü 70 km yola katlanmak zorunda kalıyor. Gördüğüm şudur ki bu ilçede devlet hizmetleri sürekli aksıyor. Bu ilçede yaşayan insanlar yeterli sağlık hizmeti alamıyor, adaleti bulamıyor, eğitimden yararlanamıyor. Sürekli göç veriyor. Durup dururken terör hızlandı. Terörden nemalanmak isteyenler var. Buna dur demek için hep beraber 01 Kasım seçimlerine hazırlanmalıyız, partimizi güçlendirmeliyiz.” dedi.
Bıyıklı’dan sonra Çatalzeytin İlçe Başkanı Metin Altıntaş ve Başkan Yrd. Ergun Usta parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler, değerlendirme yaptılar. Eski İlçe Başkanlarından Mazhar Özcan, CHP’nin halka çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Partililer yapılacak seçimlerle ilgili İl Başkanına sorular sordular, görüşlerini açıkladılar. Toplantı saat 18.00’da sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!