CHP Güzelbahçe'de sandık mesaisi

Güncelleme Tarihi:

CHP Güzelbahçede sandık mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 18:24

CHP Güzelbahçe'de sandık mesaisi

Haberin Devamı

CHP Güzelbahce İlçe örgütünde Pazar günü sandık kuruluyor. Pazar günü 12 mahallede 2 bin 130 üye oy kullanacak ve 129 kongre ve 234 önseçim delegesini seçecek.

CHP'de seçim takvimi başladı. İlk sandık 10 Eylül Pazar günü Güzelbahçe'deki mahallelerde kurulacak. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, demokratik ve şeffaf bir ortamda yapılacak delege seçimlerine tüm üyelerin katılımını beklediklerini belirterek, "Küçükkaya ve Payamlı mahallelerimizde saat 12.00'de başlayıp 13.00'te sana erecek olan delege seçimlerimiz, Yaka Mahallemizde 15.00'te başlayıp 18.00'de sona erecek. Atatürk, Çamlı, Çelebi, Kahramandere, Maltepe, Mustafa Kemal Paşa, Siteler, Yalı ve Yelki mahallelerimizde ise 16.00'da başlayıp 20.00'de sona erecektir. Sandıklar Atatürk Mahallesinde Belediye yanındaki eski çökelek kafenin bulunduğu alanda, Çamlı'da Çamlı Semtevi'nde, Çelebi'de Belediye Düğün Salonunda, Kahramandere'de 858 Sokak'taki Çağdaş Sitesi'nde, Küçükkaya'da köy kahvesinde, Maltepe'de 23 Sokaktaki Kaan Türe Parkı'nda, Mustafa Kemal Paşa'da Yelki Spor Kulübü Lokali'nde, Payamlı'da Köy Kahvesi'nde, Siteler'de otobüs son durakta, Yaka'da seçim bürosunda, Yalı'da Mithatpaşa Caddesi 431/A'da ve Yelki'de ise Yelçevko binasında sandık kurulacak" dedi.

CHP İlçe Başkanı Çam, örgütü kucaklayan bir liste hazırlayarak seçimlere gideceklerini belirterek, "Parti içindeki sevgiyi, saygıyı, barışı, dostluğu ve dayanışmayı en yüksek mertebeye çıkararak, partimizin Güzelbahçe'deki oylarını daha da artırmayı hedefliyoruz. Yerel iktidarın yanı sıra genelde iktidar olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!