CHP Foça’nın Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

Güncelleme Tarihi:

CHP Foça’nın Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 12:27

CHP FOÇA İLÇE ÖRGÜTÜ'NÜN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, GERÇEKLEŞTİRİLEN İLÇE KONGRESİNİN ARDINDAN MAZBATALARINI ALIP ATATÜRK ANITI'NA KIRMIZI KARANFİLLER BIRAKTI.

CHP Foça İlçe Örgütü’nün yeni yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından mazbatalarını alıp Atatürk Anıtı’na kırmızı karanfiller bıraktı.
CHP Foça İlçe Örgütü’nün 6 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen kongresinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Yeni yönetim, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Erdem Ersoy’dan mazbatasını da teslim aldı. Mazbatayı aldıktan sonra yürüyerek Cumhuriyet Meydanı giden ve aralarında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ında bulunduğu üyeler, burada Atatürk Anıtı’na kırmızı karanfiller bırakıp saygı duruşunda bulundu. Burada bir açıklama yapan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, "Yeni dönemde bütün üyeleri tüm çalışmalarımızın içine sokan onların katkılarını ön plana çıkaran yeni bir yapı oluşturuyoruz. Diğer ilçelere göre keyifli bir farkındalığımız var. Sekiz kadın ve üç genç yöneticimizle her kesimden takdir ve kutlamalar alıyoruz. Bu CHP’nin gerçek gücünün gençler ve kadınlar olduğunun Foça’dan yansıyan bir görünümüdür. Böyle bir ekiple çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum, arkadaşlarıma ve tüm üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!