CHP Foça İlçe Kadın Kolları'nda yeni başkan Saraçoğlu

Güncelleme Tarihi:

CHP Foça İlçe Kadın Kollarında yeni başkan Saraçoğlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 10:42

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Kadın Kolları'nın tek liste ile gidilen olağan kongresinde Suna Saraçoğlu, başkanlığa seçildi.

Haberin Devamı

 

CHP Foça İlçe Teşkilatı'nda değişim, kadın kolları seçimleriyle tamamlandı. Kongrelerle daha önce İlçe Başkanını, Gençlik Kolu Başkanını ve yönetim kurullarının büyük bölümünü değiştiren Foça Örgütü son olarak Kadın Kolları Başkanı ve yönetimini de yeniledi. CHP Foça İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları kongrelerinin aksine Kadın Kolları Kongresi çok daha katılımlı ve coşkulu geçti. Üye kadınların tamamına yakını Reha Midilli Kültür Merkezi'ndeki kongreye ilgi gösterdi. CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, partili bazı belediye meclis üyeleri ile partililerin katıldığı kongrede açılış konuşmaları, faaliyet raporları ve bütçenin okunup oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Çarşaf listeyle yapılan seçimde 279 oy kullanıldı. Suna Saraçoğlu geçerli oyların 215'ini alarak yeni Kadın Kolları Başkanı seçildi. Sandıktan 64 oy ise boş çıktı. 

Haberin Devamı

Saraçoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Ayla Gülay, Sebahat Tıkansak, Sermin Selçuk, Benal Ertan, Fadime Özdemir ve Selma Sabancı'dan oluştu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!