CHP Dikili İlçe Kadın Kolları'nda başkan Deniz Gencer

Güncelleme Tarihi:

CHP Dikili İlçe Kadın Kollarında başkan Deniz Gencer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 10:27

CHP Dikili İlçe Kadın Kolları'nda başkan Deniz Gencer

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Kadın Kolları'nın 2 liste ile gidilen olağan kongeresinde Deniz Gencer, başkanlığa seçildi.

CHP Dikili İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi, ilçe teşkilatı binasında yapıldı. Kongrede Figen Kaçar ile Deniz Gencer'in listeleri yarıştı. 887 üyeden 407'si kongrede sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 237'sini alan Gencer başkanlığa seçildi. Rakibi Kaçar'a ise sandıktan 157 oy çıktı. Sandıktan 13 ise boş oy çıktı. Gencer başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Görkem Balaban, Şennur Erim, Figen Gençay, Gülendam Matran, Dilek Taban ve Ece Türkeli'den oluştu.

BAŞKAN TOSUN'A DESTEK

Gencer, başkan seçilmesinin ardından yaptığı ilk konuşmasında, Dikili Belediyesi'nde taşeron kadroda güvenlik görevlisi olarak görev yapan D.C.'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirterek hakkında savclığa suç duyurusunda bulunduğu, ancak bu şikayetini 5 gün sonra geri çektiği CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a destek verdi. Gencer, konuşmasında şunları söyledi:

"Daha örgütlü, daha güçlü kadınlar olarak en büyük emanetimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmalarımızda ve birliktelik mücadelemizde de en büyük destekçimiz Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun olacaktır. Biz Mustafa başkanımızı, Mustafa başkanımız da partimizi, ilçemizi ve kadınlarımızı çok seviyor. Dikili'nin çalışkan, Cumhuriyet sevdalısı belediye başkanı Mustafa Tosun'a yapılan siyasi linçe ve partimiz üzerinde dönen oyunlara sessiz kalmayacağız. Sonuna kadar Mustafa başkanımızın arkasındayız ve ona güveniyoruz."

DİKİLİ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!