CHP’den göçük protestosu

Güncelleme Tarihi:

CHP’den göçük protestosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 02:49

CHP Ankara İl Gençlik Kolları metro çalışmalarından dolayı meydana gelen göçük sonucunda bir vatandaşın hayatını kaybetmesini düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.

Haberin Devamı

Güvenpark’da gerçekleşen yürüyüşe CHP Gençlik kollarının yanı sıra CHP Ankara milletvekilleri Levent Gök ve İzzet Çetin de destek verdi. CHP Ankara İl Binası’ndan pankart ve sloganlar eşliğinde yürüyen grup Milli Eğitim Bakanlığı’nın önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

Ankara’yı kurtaracağız

Son 18 sene içinde Ankara’da yaşanan olumsuz değişimlerin dile getirildiği açıklamada, “Rantçı anlayışın tüm Türkiye’nin gözleri önüne serildiği ve Ankaralı bir yurttaşımızın canına mal olan, başarısız Büyükşehir yönetiminden CHP Ankara İl Örgütü olarak Ankara’yı kurtarma kararlılığındayız” denildi.

Haklılığımız kanıtlandı

Melih Gökçek’in Ankara için hiçbir hizmette bulunmadığını ve bu yüzden hırçınlaştığını belirten CHP Ankara Disiplin Kurulu Üyesi Eşber Atila, “Bizim söylediklerimiz siyasi bir eleştiri olarak algılanıyor fakat haklılığımız çok acı bir olayla kanıtlanmış durumda. Bir vatandaşımız canını kaybetti. Belediye sorumluluğu Ulaştırma Bakanlığı’na yüklüyor. Bakanlık ise bütün bu olaylar karşısında sessiz kalıyor. Her an canımız tehlikede fakat karşımızda sorumlu bulamıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!