CHP’den 2, MHP’den 1 Belediye Başkanı, AK Parti'ye geçti

Güncelleme Tarihi:

CHP’den 2, MHP’den 1 Belediye Başkanı, AK Partiye geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:42

CHP’den 2, MHP’den 1 Belediye Başkanı, AK Parti'ye geçti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti’ye katılımların hız kazandığını ifade etti. AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP'den 2, MHP'den de 1 Belediye Başkanı'nın partilerine geçtiğini bildiren Özhaseki, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozetleri takılan belediye başkanları ile birlikte 57 belediye başkanının AK Parti’ye katılmış olduğunu kaydetti.
TBMM'de yapılan AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP’den 2, MHP’den ise 1 belediye başkanı AK Parti'ye geçti. CHP’den istifa eden Yeşilgölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül ve Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat; MHP’den ise Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan, AK Parti'ye katıldı. Belediye başkanlarına parti rozetlerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı ve anı fotoğrafı çektirdi. Üç belediye başkanın AK Parti’ye katılmasında çalışma yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Belediye başkanlarımız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için AK Parti ailesine katıldı” dedi. 
AK Parti'ye katılan belediye başkanlarını kutlayan Özhaseki, şöyle devam etti:
"AK Parti çatısı altında Yeşilgölcük, Orhanlı ve Bağlıkaya birlikte hizmet götürecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. AK Parti’nin hizmetleri büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açıktır. Çeşitli partilerden 54 belediye partimize geçti. Bugün 3 belediye başkanımız daha AK Parti kervanına katılacak. Partimize katılmak isteyen belediye başkanlarında aradığımız bazı önemli kıstaslarımız var. Birincisi, partimize katılmak isteyen belediye başkanının ahlaki, partimizin ahlaki değerleri ile örtüşecek. İkincisi ise, belediye başkanının kamu malında gözü olmayacak. Son olarak, partimize katılımları kamuoyu açısından da destek görecek. Bu kriterleri taşıyan belediye başkanlarını partimize kabul ediyoruz."
Siyasi parti değişikliğinin hiç kolay bir iş olmadığını vurgulayan Özhaseki, "AK Parti, çalışan ve hizmet eden bir anlayışa sahiptir. AK Parti, 'Sen, ben yok! Türkiye var!’ ilkelerinde hareket eder. Çünkü AK Parti, milletin ortak adresi ve sesidir. AK Parti’ye katılımlar önümüzdeki günlerde artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!