CHP’de Devir Teslim

Güncelleme Tarihi:

CHP’de Devir Teslim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 13:03

GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YAPILAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) ADANA İL KONGRESİ’NDE İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE SEÇİLEN AYHAN BARUT İLE YENİ YÖNETİM KURULU MAZBATALARINI ALIP GÖREVE BAŞLADILAR.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Kongresi’nde İl Başkanlığı görevine seçilen Ayhan Barut ile yeni yönetim kurulu mazbatalarını alıp göreve başladılar.
Adana Adliyesi’nde ilçe başkanları ve partililerin de yoğun katılımıyla gerçekleştirilen mazbata töreninde İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını Seyhan İlçe Seçim Kurulu’ndan aldılar.
Adana Adliyesi’nden partililerle birlikte İl Başkanlığı’na yürüyerek giden Barut, burada da görevi eski İl Başkan vekili Av. Erkin Ali Doygun’dan devraldı. Barut ve ekibine görevlerinde başarı dileyen Av.Doygun, “Partililerimizin sağduyusuna her zaman güvenmemiz lazım. Bu sağduyuyu da gerçekleştirdiklerine inanıyorum. Yeni başkanımıza ve yönetim kuruluna da hayırlı olsun” dedi.
“ADANA’DAN BAŞLATACAĞIZ”
Önceki dönemlerde görev yapan il başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, CHP’de görev yapan herkese emeklerinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Barut, 2015’in acılarla ve gözyaşlarıyla geride bırakıldığını söyledi. “2016 yılının tüm Adana’ya, ülkemize ve partililerimize hayırlı olmasını diliyorum” diyen Barut, 2016’da CHP’nin iktidar yürüyüşünü Adana’dan başlatacaklarını kaydetti.
“CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”
Barut, “Türkiye genelinde tamamlanan kongrelerimizde ortaya çıkan sinerji ve ivmeyle 16-17 Ocak’taki kurultayımızı taçlandıracağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun etrafından kenetlenerek CHP’yi iktidara taşıyacağız. Yeni yılda savaşların, kavgaların olmadığı, eşit, özgür, tüm basın emekçilerinin görevlerini özgürce yapabildiği bir Türkiye idealiyle Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına hep birlikte yürüyeceğiz. Tüm arkadaşlarımızı bu sürecin içerisine katacağız. Bugün tüm örgütümüz burada. Adana CHP ailesi olarak 1919 yılında Atatürk’ün Samsun’da yaktığı meşaleyi biz, 2019’da Türkiye’ye buradan yakarak başlatacağız” diye konuştu.
“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla görev yapacaklarının altını çizen Barut, partililerin ve halkın beklentilerinin farkında olduklarını dile getirdi. Barut, “Aldığımız bu önemli görevin sorumluluklarını yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Çünkü Türkiye’nin barış, huzur, mutluluk ve refah için CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu hedefe ulaşmak için de hep birlikte ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!