CHP Datça Kadın Kolları Başkanı Karaman güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

CHP Datça Kadın Kolları Başkanı Karaman güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 13:25

CHP Datça Kadın Kolları Başkanı Karaman güven tazeledi

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Datça İlçe Kadın Kolları'nın tek listeyle gidilen olağan kongresinde, Berrin Karaman güven tazeleyip, bir dönem daha başkanlığa seçildi.

CHP Datça İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi, Ecevit Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongrede, mevcut başkan Berrin Karaman'ın karşısına rakip çıkmadı.

490 delgeden 45'i sandığa gitti. Kullanılan oyların tamamını alan Karaman, yeniden başkanlığa seçildi. Karaman başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Gülsel Badal, Burcu Kocadurmuş, Yeliz Memiş, Serpil Uçar ve Egemen Yılmaz'dan oluştu. Kendisine destek veren delegelere teşekkür eden Karaman, ülkenin ekonomik, hukuk, insan hakları ve adalet konusunda zor günlerden geçtiğini  belirtip, "Ekonomideki kötü gidişten en çok kadınların etkilenmektedir. Kadınlarımız için sadece ekonomik sorunlar değil, kadın sorunları, cinsiyet ayrımcılığı, taciz, tecavüz ve şiddet de var. Bunlara karşı toplumun her alanında var olmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadele de, biz kadınları toplumdaki herkesten daha güçlü varlıklar yapıyor. Kurtuluşumuz CHP'dir" dedi.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!