CHP Akhisar'dan 'Adalet' yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

CHP Akhisardan Adalet yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 19:36

CHP Akhisar'dan 'Adalet' yürüyüşü

Haberin Devamı

Barış GEZİCİ-Haldun AKYÜZ/AKHİSAR (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde CHP İlçe Başkanlığı öncülüğünde 'Adalet' yürüyüşü düzenlendi.
CHP Akhisar İlçe Başkanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek için CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek olmak amacıyla şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi girişinde toplandı. Saat 18.00'de başlayan yürüyüş, 'Bu daha başlangıç, mücadeleye devam', 'Susma, sustukça sıra sana gelecek', 'Gün gelecek, devran dönecek, AKP halka hesap verecek', 'Vekiller içeride, damatlar dışarda', 'Adalet, adalet', 'Faşizme karşı Omuz Omuza' sloganlarıyla öğretmenevi önünde son buldu.
Grup adına basın açıklaması yapan CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin, "Adalet ayaklar altında. Yıllardan beri Fethullah Gülen'e tüm demokratlar, solcular, CHP'liler ve yazarlar FETÖ örgütüdür dediği zaman, bugünkü siyasi iktidarın bakanı ve milletvekilleri üzerimize geldiler. Şu noktada bizim yıllarca FETÖ ile mücadele eden milletvekillerimiz, aydınımız, basın mensuplarının büyük bir kısmı hapishanede. FETÖ'ye 'Fethullah Gülen hoca efendi' diyenler dışarıda. 'Ne istediniz de vermedik' diyen Adalet Bakanından Cumhurbaşkanına kadar hepsi dışarıda. Suriye'ye giden TIR'larla ilgili haber yüzenden milletvekilimiz hapiste. Biz Cumhuriyetçiler, demokratlar, sosyal demokratlar bu ülkede adalet yerine gelinceye kadar mücadele edecek, faşizme asla boyun eğmeyeceğiz. İnsan haklarının üstünlüğü yerine gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!