Chloe Loughnan Ortaç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Chloe Loughnan Ortaç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:55

Kanal D’nin sevilen eğlence programı Beyaz Show’a bu hafta Chloe Loughnan Ortaç konuk olacak. Her Cuma günü yayınlanan Beyaz Show programının konuğu Chloe Loughnan Ortaç kimdir? Serdar Ortaç ile birlikteliği ile adından sıkça söz ettiren Chloe Loughnan’ın hayatı ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Chloe Loughnan Ortaç. Serdar Ortaç ile bir süre önce evlenen Chloe Loughnan Ortaç kimdir? İşte bilinmeyenleri ve daha fazlası..

CHLOE LOUGHNAN ORTAÇ KİMDİR?

Ünlü Popçu Serdar Ortaç'ın eşi olan Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir mankendir. 1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. 2014 yılında Serdar Ortaç ile dünya evine girerek Türkiye’de uzun yıllar kalacağının sinyallerini veren Loughnan aynı zamanda eşinin kliplerinde de rol alarak kamera karşısında ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermektedir.

İrlanda’da üniversite eğitimini sürdürürken Paris’te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris’e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Chloe Loughnan Ortaç kimdir
Daha sonra ziyaret için geldiği İstanbul’da Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar veren Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür. Bir dönem Bu Tarz Benim yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan bir süre önce ATV'de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlenmiştir

BAKMADAN GEÇME!