Chevy Chase, İtalyan güzeli dolandırdı

Güncelleme Tarihi:

Chevy Chase, İtalyan güzeli dolandırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2004 01:24

Reklamlarda sıkça izlediğimiz Chevy Chase, son filminde seksi oyuncu Maria Grazia Cucinotta ile kamera karşısına geçti. Kiralık Kocalar filminde Chase düzenbaz bir satıcıyı, Cucinotta ise sandalet üreticisini canlandırıyor.

İtalyan sinemasının Güneyli güzeli olarak bilinen Sicilyalı Maria Grazia Cucinotta ‘Postacı’ filmi ile dünya arenasında şöhrete ulaşmış, James Bond’un ‘Cigar Girl’ü olduktan sonra zirveye tırmanmıştı. Akdeniz’in seksi yıldızı son olarak Türkiye’de ‘Cola Turka’ reklamının kahramanı haline gelen Chevy Chase ile birlikte kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini İlaria Borelli’nin üstlendiği ‘Kiralık Kocalar’ filminin büyük bir bölümü New York’ta çekildi. Tipik bir İtalyan komedisi olan yapıt yakında Türkiye’de de gösterime girecek. Cucinotta filmi ve Chevy Chase’i anlattı.

- Önce bize Chevy Chase’i anlat. O Türkiye’de çok seviliyor...

- Gerçekten de Chevy Chase bir efsane. Onunla çalışmak harika. Çünkü ne zaman ne yapacağı, bizi nasıl güldüreceği belli olmuyordu. Ama ‘motor’ deyince de gerçek bir profesyoneldi. Ondan çok şey öğrendik. Maalesef sadece 6 gün sette çalıştı.

- Rolü neydi?

- Düzenbaz bir telemarket satıcısı. Televizyonda ürünler pazarlayan, ağzı laf yapan bir sahtekar. Rolü harikaydı. Filmde beni buluyor. Ben de İtalyan sandaletleri üretiyorum. Bunu canlı yayında tezgah üzerinde yapıyorum. O da canlı yayında satıyor. Nefis bir komedi. Ama bizi o kadar güldürdü ki, bazen çekimlere ara vermek zorunda kaldık.

- Chevy Chase daha çok reklam filmleri çeviriyor ve büyük paralar kazanıyor.

- Bizim yapımcı Massimo Cristaldi, yönetmen İlaria Borelli’nin isteği ile Chevy Chase ile anlaştı. Chevy Chase, Aktörler Sendikası’na bağlı. Bu bakımdan kaşesi fiks. Örneğin bize bir reklam filmi için 1 milyon dolar aldığını söyledi. En son bir banka reklamında terbiye edilmiş kuğularla rol almış. Bizim filmde beş gün çalıştı. Anlaşma gereği günlüğü 50 bin dolarmış. Ne var ki çekimleri yetiştiremedik. Altıncı çalışma günü için sendikadan özel izin alarak ücretsiz oynamayı kabul etti. Kısacası bedava ek rol yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!