Chelsea'nin ardından ManU'ya ceza yolda

Güncelleme Tarihi:

Chelseanin ardından ManUya ceza yolda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2009 00:00

Chelsea'nin ardından bir diğer ünlü ingiliz kulübü Manchester United da usülsüz transfer yaptığı için ceza alabilir.

Haberin Devamı

Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre'ın futbolcularından, aynı zamanda 16 yaş altı Fransa Milli Takımı'nın kaptanı Paul Pogba'nın, Manchester United'a FIFA ve UEFA kurallarına aykırı bir şekilde transfer edildiği iddiası ile Le Havre kulübü kanun önüne gitmeye hazırlanıyor.

20 Minutes gazetesinde yer alan haberde, Le Havre Kulübü'nün Başkanı Jean-Pierre Louvel, Manchester United'ın da Chelsea gibi örnek bir ceza alması için FIFA ceza kuruluna başvuruda bulunduğu ifade edildi.

"Manchester'ın Chelsea gibi bir ceza almasını umuyoruz, etiğe sığmayan bu tür davranışların artık son bulmasını istiyoruz" diyen Louvel, genç futbolculara ve kendilerini angaje eden kulüplere saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Öte yandan haberde, Manchester United yekililerinin bunun çok saçma bir durum olduğunu, yapılan transferin FIFA kurallarına uygun olduğunu ve bu futbolcunun henüz Manchester kadrosunda olmadığını söyledikleri vurgulandı.

Haberin Devamı

Ayrıca Le Havre yetklileri, futbolcularının 17 yaşına basar basmaz alacağı 15 bin Euro aylıkla kandırıldığını söylediler.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!