Chelsea - Paris Saint Germain maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Chelsea - Paris Saint Germain maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 15:56

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçları bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Son 16 turuna kalan tüm takımlar çeyrek final için mücadele ederken, Chelsea rövanş maçında Paris Saint Germain’i evinde ağırlayacak. Peki, Chelsea - Paris Saint Germain maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçınd Paris Saint Germain’in evine konuk olan Chelsea karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Rövanş maçına avantajı olmadan çıkacak olan Chelsea’nin turu geçmek için mücadele etmesi gerekiyor. Öte yandan ilk maçtan galibiyetle ayrılan Paris Saint Germain’in rövanş maçında avantajı bulunuyor. Heyecanla beklenen maç sonrasında hangi takımın çeyrek finale çıkacağı merak ediliyor.

CHELSEA – PARİS SAİNT GERMAİN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda gerçekleşecek olan Chelsea – Paris Saint Germain maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 9 Mart 2016 Çarşamba

Maç Saati: 21:45

Stat: Stamford Bridge Stadı

Maçın Hakemi: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp

Yayın: Tivibu Spor    

Haberin Devamı

CHELSEA – PARİS SAİNT GERMAİN MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam gerçekleşecek olan Chelsea – Paris Saint Germain maçının muhtemel 11’leri;

Chelsea muhtemel 11: Thibaut Courtois, Branislav Ivanovic, Cesar Azpilicueta, Gary Cahill, Rahman Baba, Eden Hazard, John Obi Mikel, Nemanja Matic, Oscar, Willian, Bertrand Traore

Paris Saint Germain muhtemel 11: Kevin Trapp, David Luiz, Marquinhos, Maxwell Andrade, Thiago Silva, Angel Di Maria, Blaise Matuidi, Marco Verratti, Thiago Motta, Edinson Cavani, Zlatan Ibrahimovic

Sakat ve Cezalı oyuncular: John Terry, Kurt Zouma, Radamel Falcao (Chelsea),

Serge Aurier (Paris Saint Germain)

EDEN HAZARD: CHELSEA’DE MUTLUYUM

Premier Lig'de Chelsea takımında forma giyen Eden Hazard, ayrılık iddialarıyla alakalı konuştu. Gelecek sezon Chelsea’den ayrılacağına ve Paris Saint Germain ve Real Madrid takımlarının transfer listesinde olduğuna dair iddialara yanıt veren Eden Hazard, gelecek sezon Chelsea forması ile tekrar şampiyonluk için mücadele edeceğini vurgulayarak, Chelsea’de mutlu olduğunu dile getirdi.

Kötü oynadığı zamanlarda bile mutlu olmaya çalıştığını söyleyen Eden Hazard, Premier Lig’in zorlu bir lig olduğunu sözlerine ekleyerek, İngiltere’de küçük takımların da büyük takımları yenebildiğini açıkladı.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PROGRAMI

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Liginde son 16 tur rövanş maçları bu akşam başlayacak. İkinci tur maçlarında rövanş maçları 8 – 9 ve 15 – 16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Çeyrek final kuralarının 18 Mart tarihinde çekileceği bildirilirken, bu sene final maçının 28 Mayıs tarihinde İtalya’nın Milano şehrinde bulunan San Siro Stadyumunda oynanacağı açıklandı.

Chelsea ve Paris Saint Germain maçının yanı sıra geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Barcelona ise Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun rövanş maçlarının fikstürü aşağıdaki gibidir;

8 Mart 2016 Salı

Wolfsburg – Gent (21:45) / MS 1 - 0

Real Madrid – Roma (21:45) / MS 2 - 0

Haberin Devamı

9 Mart 2016 Çarşamba

Zenit – Benfica (19:00)

Chelsea – Paris Saint Germain (21:45)

15 Mart 2016 Salı

Manchester City – Dinamo Kiev (21:45)

Atletico Madrid – PSV (21:45)

16 Mart 2016 Çarşamba

Bayern Münih – Juventus (21:45)

Barcelona – Arsenal (21:45)

BAKMADAN GEÇME!