Chelsea hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Chelsea hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 09:27

Lig lideri Chelsea, Drogba'nın 1 gol ve 1 asistle oynadığı maçta Tottenham Hotspur'u 3-0 yendi. Arsenal sahasında ağırladığı Sotuhampton'ı Sanchez'in golüyle geçti.

Haberin Devamı

Chelsea, sahasında oynadığı Londra derbisinde Tottenham Hotspur'u 3-0 yendi. Ligde namağlup olarak zirvede bulunan Chelsea, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Kuzey Londra temsilcisi Tottenham Hotspur ile karşılaştı. Hazard'ın 19. dakikada attığı golle öne geçen "Maviler", ilk golün asistini yapan Drogba'nın 22. dakikada rakip fileleri havalandırmasıyla farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Remy ile 73. dakikada 3-0'lık üstünlüğü yakalayan ve kalan dakikalarda skoru koruyan Jose Mourinho'nun öğrencileri, en yakın takipçisi Manchester City'nin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Arsenal, sahasında ağırladığı Southampton'ı tek golle geçti. "Topçular"a galibiyeti getiren golü 89. dakikada Şilili futbolcu Sanchez kaydetti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Ronald Koeman yönetimindeki Southampton, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Son şampiyon Manchester City, Sunderland deplasmanında 3 puana 4 golle uzandı. Arjantinli Agüero'nun iki gol attığı mücadelede Manchester ekibine farkı getiren golleri Jovetic ve Zabaleta kaydetti.

Günün diğer maçında ise Everton ile Hull City 1-1 berabere kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!