Chelsea de kazanırmış

Güncelleme Tarihi:

Chelsea de kazanırmış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 10:19

İngiltere Premier League'in 20. haftasında lider Manchester United, deplasmanda Birmingham City ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Bulgar golcüsü Berbatov ile öne geçen Manchester United, 90. dakikada Bowyer'in golüne engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı. Maç eksiği bulunan “Kırmızı Şeytanlar”, bu beraberliğin ardından puanını 38'e çıkarırken, averajla liderliğini sürdürdü.

Üst üste yaşadığı puan kayıplarına son vermek isteyen Chelsea, sahasında ağırladığı Bolton Wanderers'ı 61. dakikada Malouda'nın attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. 6 hafta sonra 3 puan alan Londra ekibi, puanını 34 yaptı.
Manchester City, sahasında Aston Villa'yı 4 golle geçerek zirve yarışını sürdürdü. 46 bin futbolseverin izlediği maçta ev sahibi takımın gollerini 8, 27 ve 55. dakikalarda Balotelli ile 13. dakikada Lescott attı.

Pazartesi günü sahasında Chelsea'yi 3-1 yenen Arsenal, deplasmanda Wigan Athletic ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. Evsahibi takımın gollerini Watson ve Squillaci (kendi kalesine), Arsenal'ın gollerini ise Arshavin ve Bendtner kaydetti. Wigan Athletic'te N'Zogbia 78. dakikada kırmızı kart gördü.

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City, sahasında Fulham'a 2-0 yenildi. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 4 ve 11. dakikalarda Baird attı. Tuncay Şanlı, 69. dakikada Etherington'un yerine oyuna girdi.
Ligde 20. hafta maçlarında alınan diğer sonuçlar şöyle:

Liverpool-Wolverhampton Wanderers...........: 0-1
Sunderland-Blackpool........................: 0-2
Tottenham Hotspur-Newcastle United..........: 2-0
West Bromwich Albion-Blackburn Rovers.......: 1-3
West Ham United-Everton.....................: 1-1

GOL KRALLIĞI YARIŞI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 14 golle ilk sırada yer alıyor.
Bu futbolcuyu 12 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Newcastle United) ve 9 golle Johan Elmander (Bolton Wanderers) ile Tim Cahill (Everton) izliyor.

21. HAFTA

1 Ocak Cumartesi: West Bromwich Albion-Manchester United, Liverpool-Bolton Wanderers, Manchester City-Blackpool, Stoke City-Everton, Sunderland-Blackburn Rovers, Tottenham Hotspur-Fulham, West Ham United-Wolverhampton Wanderers, Birmingham City-Arsenal,
2 Ocak Pazar: Chelsea-Aston Villa, Wigan Athletic-Newcastle United.

PUAN DURUMU

Chelsea de kazanırmış
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!