Chelsea, Batshuayi transferini açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Chelsea, Batshuayi transferini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 17:23

Premier Lig devi Chelsea, Marsilya'dan 22 yaşındaki golcü Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Belçikalı golcü ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Chelsea, Batshuayi için ne kadar bonservis ödediğini açıklamazken basında yer alan haberlerde genç golcünün bonservisinin 40 milyon euro (yaklaşık 130 milyon lira) olduğu belirtildi.

İmza sonrası konuşan Batshuayi; "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine imza atarak kariyerimde yeni bir sayfa açtığım için mutluyum. Umarım Chelsea'nin birçok kupa kazanmasına yardımcı olurum. Hazard ve Courtois Chelsea ile ilgili harika şeyler söyledi. Yeni menajerimiz Antonio Conte de heyecan verici bir isim. Fantastik bir aileye katıldığımı düşünüyorum." diye konuştu. (Sporx)

DROGBA'NIN REKORUNU TARİHE GÖMDÜ
2 sezon önce Standard Liege'den Marsilya kiralık gelen, sonrasında da bonservisiyle Fransız ekibine transfer olan 22 yaşındaki futbolcu, Marsilya tarihinde en pahalı transferi yapan oyuncu da olmayı başardı. Bundan önceki rekor 2004 yılında 37,5 milyon euro bonservis bedeliyle yine Chelsea'ye transfer olan Didier Drogba'ya aitti.

Haberin Devamı

Chelsea'ye 5 yıllık imza atan Batshuayi, Londra ekibinde Eden Hazard ve Thibaut Courtois'dan sonraki üçüncü Belçikalı futbolcu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!