Charles eğlencede

Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa Eliyeşil, bir yıldır Faber-Castell’in CEO’su Anton Wolfgang Kont Von Faber-Castell’in oğlu Charles Von Faber-Castell’le flört ediyor.

Haberin Devamı

Charles Faber ve Melisa Eliyeşil önceki gün aileleriyle birlikte Al Jamal’de eğlendi. Gecede Eliyeşil çiftinin dostları Serra Tokar ve Yusuf Ayakatik de vardı.

Hakkolar’da yoğun trafik

ıki yıl önce hayatını kaybeden, Vakko’nun kurucusu Vitali Hakko için 17 Aralık günü mevlit okutulacak. Vitali Bey’in eşi Kathy Hakko tarafından, Bebek-Arifi Paşa Korusu’ndaki evinde okutulacak mevlite. aralarında Rahmi Koç, Güler Yiğit, Halil Değer, Monik Benardete, Yüksel Behlil gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu 50 kişilik bir dost grubu davetli.
Kathy-Vitali Hakko çiftinin kızı Sima Lodrik ve oğulları Cem Hakko’nun ev sahipliği yapacağı mevlit, yemekli bir davet şeklinde gerçekleşecek. Ayın 21’inde ise yönetim kurulu başkanlığını Cem Hakko’un yaptığı Vakko, Nakkaştepe’deki yeni fabrika ve holding binasının açılışını sosyete ve iş dünyasına vereceği bir davetle yapacak.

Bentley’e 700 bin Euro ödedi

Haberin Devamı

Televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün Bentley Mulsanne’ın 2010 modelinden sipariş verdi. Ilıcalı, aksesuvarsız olarak 700 bin Euro ödediği arabasını Ağustos 2010’da teslim alacak. Her fırsatta arabalara olan düşkünlüğünü dile getiren Ilıcalı arabasının parasını peşin ödemiş.

Balık yararlıdır

Sinem Güven önceki gün kızı Defne ile birlikte ıstinye Park’taki Balıkev’de yemekteydi. Geçtiğimiz gün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi’nde Contemporary ıstanbul Fuarı’nı gezerken rastladığım Sinem Hanım, kızının balığı çok sevdiğini haftada iki kez mutlaka balık yediklerini belirtti.

Gelinlikle Public’e gitti

Modacı Perihan Akı, mimar Deniz Türkeri’nin gelinliğini hazırladı. Meslektaşı Cem Demirci ile evlenen Deniz Hanım düğün töreninin ardından gelinlikle Tünel’deki gece kulübü Public Bar’a gitti. Türkeri burada seksi gelinliğiyle büyük ilgi gördü.

Alışveriş zamanı

Doğuş Holding’in sahibi Ferit şahenk’in eşi Diana şahenk önceki gün ıstinye Park’taki Gucci mağazasında alışveriş yaptı. Aldıklarının adresine gönderilmesini isteyen Diana Hanım, özel şoförüyle alışveriş merkezini terk
etti.

Dost sohbeti

ıstinye Park’taki Beymen Bej restoranın işletmecisi Lal Dedeoğlu önceki gün mimar sevgilisi Deniz Duru ile mekanına geldi. Bir dostlarıyla karşılaşan Duru ve Dedeoğlu, dakikalarca işletmeler hakkında sohbet etti.

Manzarası kapandı

Haberin Devamı

Monik Benardete, Kabataş Set Üstü’nde oturuyor. Benardete’nin komşuları arasında Doğan Hızlan ve Güler Yiğit gibi ünlü isimler var. Benardete’nin apartmanın alt katındaki evinin önüne iki katlı bir ev inşaat ediliyor. Ve Monik Hanım’ın boğaz manzarası kapanmış durumda. Bu duruma itiraz eden Monik Hanım, ıstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, valiliğe, kaymakamlığa kadar giderek bu durumdan şikayetçi olmuş.

Yazarın Tüm Yazıları