Chapito'da adrenalin şov başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Chapitoda adrenalin şov başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 14:51

Chapito'da adrenalin şov başlıyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - AVRUPA'nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito'da 2018 sezonu 1 Mayıs'ta başlıyor. 'Modern Zamanların Çılgınlığı' olarak adlandırılan 'Adrenalina' isimli şov ile kapılarını açacak Chapito, yaz sezonu boyunca 100 bine yakın yerli ve yabancı turist ağırlayacak. Belek Land Of Legend Thema Park'taki özel alanda başlayacak gösterilen nefes kesecek.

Havada uçan motorlar, akrobatlar ve ip cambazlarının yaptığı birbirinden tehlikeli şovlara ev sahipliği yapan Chapito, 'Modern Zamanlar Çılgınlığı' adı verilen Adrenalina isimli gösteri ile 2018 sezonunu açıyor. Yarın yapılacak prömiyerle seyirciyi ağırlayacak olan Chapito, yaz boyunca 100 bine yakın yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayacak. Gösteride, uçan motorlar, metal bir küre içinde çılgınca dönen motorlar ve insan gücü sınırlarını zorlayan akrobatlar sahneye çıkacak.

4 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve en son ses-ışık teknolojisi ile donatılan Chapito, 6 ay boyunca yerli ve yabancı tatilcilere nefes kesen gösteriler sunacak. Chapito'nun en ilgi çeken gösterisi Adrenalina, her hafta salı, perşembe ve cuma sahnelenecek. Şovun başlama saati ise 21.45. Farklı ülkelerden 40 sanatçının yer aldığı Adrenalina'nın en can alıcı bölümlerinden 'Çılgın Küre ve 'Delice Uçan Motorlar', izleyenler tarafından çığlıklarla izlenecek.

Profesyonel ve gözü pek ip cambazları ile akrobatların gösterileri ise izleyenlerin nefeslerini kesecek. Mad Flying Bikes stile motorcular, 40 metrelik rampalardan fırlayarak izleyicilerin üzerinden sahneye uçacaklar. Çelik kürenin içinde inanılmaz dönüşler yapan 7 motorcu ise fizik kurallarını zorlayacak.

Gösterinin ilk prömiyeri acente rehberleri, info grupları ile davetliler izleyecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!