ÇGC yönetiminden Balcalı ziyareti

Güncelleme Tarihi:

ÇGC yönetiminden Balcalı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 12:21

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Üyeleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekim’i Prof.Dr. Yeşim Taşova’ya son yıllarda gazetecilere gösterdikleri yakın ilgi ve kolaylıklar nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, son yıllarda gazeteciler olarak gerek rahat çalışma ortamı gerekse meslektaşlarının sağlık sorunlarının giderilmesi konusunda başta Başhekim Yeşim Taşova olmak üzere hastane yönetimi ve hastanede görev yapan hocaların son derece destek olduklarını belirtti. Esendemir, gazetecilerin habere ulaşırken ya da sağlık sorunlarının tedavisinde adeta zamanla yarıştıklarını ifade ederek son dönemde Balcalı Hastanesi’n de bu sıkıntıları fazlasıyla aştıklarını dile getirdi.

ÖNCELİĞİMİZ DOĞRU İLETİŞİM

Başhekim Yeşim Taşova, göreve başladıkları ilk günden itibaren iletişime son derece önem verdiklerini bunun için sürekli olarak her konunun muhatabıyla sürekli diyalog halinde olmayı tercih ettiklerini belirtti. Gazetecilik mesleğinin son derece önemli ve meşakkatli bir meslek olduğunun farkında olduklarını ifade eden Taşova, iletişim önceliklerinin daima gazetecilerden yana olduğunu bu amaçla da göreve gelir gelmez bir basın birimi kurduklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!