Cezalı tarife

VARLIKTA yokluk yaşadık. Avrupa Şampiyonası’nda BGDNTYDM ortaklığı yüzünden 24 takım arasında AVRUPA 20.’si OLDUK.

Haberin Devamı

İspanya’daki 2014 Dünya Şampiyonası için kıtaya verilecek 2 wildcard’ı satın alabilme olasılığımızda yok. Yunanistan ve Rusya dünya klasmanında üzerimizde olduklarından onlar alacaklar. TRGY’ın çevirebileceği fecirde vaatte kalmadı. Sakın ola gene kandırmasın. Başbakan’ı Arjantin’e kadar ‘aldık efendim’ yanlış/yalan bilgilendirmesiyle yoranların oyununa düşülmesin. TRGY sayesinde Olimpiyat ve Dünya Şampiyonaları’nda (evimizde ki hariç) yoktuk; bu altın vuruşuyla artık külliyen yokuz. Yanlışların adamı Turgay Demirel basketbol için son kullanım tarihini doldurmuştur. Bundan sonraki kullanımlar şifa değil bünyeye zarar verir. Cezalı tarifeden bileti kesilerek gönderilmelidir.
Maça devam debilmek için; tıpkı panyası patlayan potaya yapıldığı gibi içerden yenisini getirip takmak lazım. Yamulan potayı doğrultmak için en az dört seneye ihtiyacımız var. Basketbolu geçim kaynağı yapmış Demirel’in umurunda değil. Karışanı görüşeni de olmayınca keyfine bakıyor. Kime havale edeceğimi şaşırdım. Allah sahibine bağışlasın da kayıtsızda kalamam. ’Böyle başa böyle traş’ diyecek halimde yok herhalde. Devran dönene kadar ‘unutmayıp unutturmamaya’ çalışacağım. Kırk yıllık dostuma yapılan bu aymazlığa Fransız kalamam..

Haberin Devamı

Kim demiş ‘Fransız’ diye?

Horoz’lanarak Parker kalemle ‘Şampiyon’ yazan, Avrupa’nın zirvesine yerleşen ‘tek adam’lık Fransa parke literatüründen ‘Fransız kalmak’ jargonunu sildi attı. Konunun gabisi olmak anlamında artık rahatlıkla ‘Turgay mısın birader?’ sorgusunu kullanabiliriz.
Milli basketbolu bitirmek her ‘KUL’a nasip olmaz. Voleybolun başarılı başkanını değiştirerek ‘Filenin Sultanları’ efsanesini sonlandıran bakamıyanımız, basketbolun tükenmiş BAŞKUL’unu değiştir(e)meyerek tarihe harıl harıl kara sayfalar yazıyor. Eloğlu dolmakalem bizim hattat divit kullanıyor. Yoksa‘AB’ye almıyorlar, olimpiyat vermiyorlar ’biz de sahalardan çekiliriz’ şeklinde gizli ajandamız var da biz farkında mı değiliz?

Yazarın Tüm Yazıları