Cezaevinden izinli çıkan taciz sanığı firar etti

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinden izinli çıkan taciz sanığı firar etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 11:32

Cezaevinden izinli çıkan taciz sanığı firar etti

Haberin Devamı

Taylan YILDIRIM/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Buca İlçesi'nde, ev sahiplerinin kızı 12 yaşındaki N.Z.'yi evine çağırıp cinsel tacizde bulunduğu, küçük kızın amcasının eşi N.Z.'nin de evine zorla girerek taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 32 yaşındaki İrfan B., izinli olarak çıktığı cezaevine dönmeyerek firar etti.
Olay, Buca'daki Gediz Mahallesi'nde meydene geldi. Oto kiralama şirketinde çalışan İrfan B., annesi çalıştığı için büyükbabası ve anne annesiyle kalan N.Z.'ye, sözlü tacizlerde bulunmaya başladı. Bekar olan İ.B., tacizlerini kimseye anlatmaması için korkuttu. İ.B.'nin ayrıca N.Z.'yi, evine götürüp elle taciz ettiği, çıplak kadın fotoğrafları göstererek, "12 yaşında sevgilim var. Sen de büyüyünce sevgilim olursun" dediği öne sürüldü.
İrfan B. geçen Kasım ayında evde bulunan kızın amcasının eşi 27 yaşındaki N.Z.'yi oturduğu eve pencereyi zorlayarak içeriye girip elle taciz etti. N.Z.'ye yapılan saldırıyı gören küçük kız, kendisine yapılanları da anlattıktan sonra ailesi, zanlı B. hakkında, şikayetçi oldu. Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan İrfan B., hakkında 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, taciz suçlamasıyla dava açıldı. 
İZNE ÇIKTI, FİRAR ETTİ
Geçen Mayıs ayında cezaevinden izinle çıken İrfan B., dönmeyerek firar etti. Aramalara rağmen bulunamayan sanığın son bir hafta içerisinde tacizde bulunduğu küçük kız ile yengesinin evinin olduğu sokaklarda dolaştığı ileri sürüldü. N.Z.'nin annesi Aysel K., "Hemen karakola ve savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduk. Karakoldan cezaevinden firar ettiğini öğrendik. Benim, kızımin ve yakınlarımızıh hayatı tehlikede. Bu adam geçmişte her türlü tacizi yapabilen bir insan. Büyük korku yaşıyoruz. Ekiplerin biran önce bu adamı bulup, tekrara cezaevine teslim etmelerini bekliyorum. Daha kötü olaylar yaşamaktan korkuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!