Cezaevinde yapılan futbol sahasına şehit Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın ismi verildi

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinde yapılan futbol sahasına şehit Cumhuriyet Savcısı Kirazın ismi verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 12:37

Cezaevinde yapılan futbol sahasına şehit Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın ismi verildi

Haberin Devamı

OSMANİYE'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde yapılan çim futbol sahasına DHKP-C'li teröristler tarafından İstanbul Adliyesi'nde şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi verildi.
Futbol sahasının açılışı Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Cezaevi Savcısı Serkan Sabır, Toprakkale İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Yılmaz, Cezaevi Müdürü Hatemi Sevinç, cezaevi personeli ve hükümlülerin katıldığı bir törenle yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Cezaevi Öğretmeni Adem Çimen, yeni yapılan sahaya şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın adını verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Ayrıca onun adına futbol turnuvası düzenliyoruz. Şehit Cumhuriyet Savcımızın adını taşıyan Doğu Akdeniz Bölgesi açık ceza infaz kurumları hükümlüler arası futbol turnuvası bugün yapılacak açılış karşılaşması ile başlayacaktır. Turnuvaya 5 ceza infaz kurumu katılmış olup her hafta 2 karşılaşma yapılacak ve 13 Mayıs 2015 tarihinde karşılaşmalar sona erecektir. 17 Mayıs 2015 tarihinde turnuva birincisi ile ikincisi arasında yapılacak olan dostluk karşılaşması sonrası ödül töreni ile turnuva sona erecektir."
Daha sonra Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve protokol tarafından kurdele kesilerek futbol sahasının açılışı yapıldı ve ilk başlama vuruşu gerçekleştirildi. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Futbol Turnuvası'nın açılış maçı Ceyhan Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında yapıldı. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu 1-0 kazandı.
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
İE(ÖK)(15.04.2016,FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!