Altın fiyatları yükselirken, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları yükselirken, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 08:40

Altın fiyatları bugünde güne artışla başladı ve fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmesi ile birlikte çeyrek altın fiyatları da değer kazanıyor. Altın yatırımcısının en çok takip ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın fiyatları bugün de değer kazandı. Peki piyasalarda fiyatların artmasıyla birlikte çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Çeyrek altın fiyatları da bu yükselişten nasibini alırken, 215-217 lira arasında fiyatlar gidip geliyor. Gün içinde Kapalıçarşı'da farklılıklar gösteren altın fiyatları bugün ne kadar olacak? Altın yatırımcısının en çok talep gösterdiği ürünlerden biri olan çeyrek altın fiyatları merakla takip ediliyor. İşte altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Altının gram fiyatı, dolar kurundaki yükselişin etkisiyle yüzde 1 artarak 132,3 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları - 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 132,40 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 885,00 lira oldu. İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar çeyrek altının satış fiyatı ise 217 lira civarında işlem görüyor..

Haberin Devamı

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor
Altının gram fiyatı, yüzde 0,2 yükselişle 132 liradan alıcı buluyor. Haftaya yükselişle başlayan altının gram fiyatı, bugün saat 11.00 itibarıyla 132 lira seviyelerinde dengelenirken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 217 lira, Cumhuriyet altını 883 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı yüzde 0,1 artışla 1.213 dolardan işlem görüyor.

ABD'den gelecek yoğun veri akışının altın fiyatlarında dalgalanmalara ve satışlara neden olabileceğini bekleniyor. Küresel piyasalarda altının ons fiyatının 1.200 dolar seviyesini test edebileceği düşünülürken, bugün yayımlanacak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı tutanaklarının da piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını kaydetti.

BAKMADAN GEÇME!