Ceylanpınarlı sporcu Makedonya yolunda

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınarlı sporcu Makedonya yolunda
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 12:26

Ceylanpınarlı sporcu Makedonya yolunda

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/ CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Belediyesi Satranç Takımı sporcusu İpek Aslı Yassıbağ, Makedonya'da düzenlenecek olan ve birçok ülkenin katılacağı turnuvada Ceylanpınar'ı temsil edecek.
Ceylanpınar Belediyesi bünyesindeki satranç takımı, ilçenin adını uluslararası platformlarda duyurmaya devam ediyor. 24-31 Mart  tarihleri arasında Makedonya’nın Üsküp şehrinde Karpos Open 2018 Turnuvası düzenlenecek. Dünyanın 18 ülkesinden toplam 140 sporcunun katılacağı turnuvaya, Türkiye'den 15 kişilik grup arasında Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Satranç Takım oyuncusu İpek Aslı Yassıbağ da bulunuyor. Ceylanpınar Belediyesi Satranç Takımı oyuncusu İpek Aslı Yassıbağ, Ceylanpınar'ın bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi. Yassıbağ, "Makedonya Üsküp'te başta ülkemizi ve sonrasında Ceylanpınar'ı temsil edeceğim. Bu gurur hepimizin.  Bizlere bu gururu yaşatan, göğsümüzü kabartan, milli duygularımızı bir kez daha pekiştiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ceylanpınar’ın bir parçası olmaktan her geçen gün daha çok gurur duyuyorum. Yarışma için iddialıyım, çok çalıştım , çok hazırlandım. Ay sonunda Makedonya'dan Ceylanpınar'a yine bir başarı ile dönmek istiyorum" dedi.
Turnuva hakkında açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Karpos, Open 2018 Turnuvası'na katılacak olan sporcu İpek Aslı Yassıbağ’a başarılar diledi. Atilla,  "Ceylanpınar Belediyesi sporcusu İpek Asli Yassıbağ, Türkiye genelinde katıldığı turnuvalarda başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandırdığı gibi Milli Takım havuzuna seçilme başarısı gösterdi. Uluslararası bir turnuvada Ceylanpınar'ı başarı ile temsil edeceğine inanıyoruz, ailesine ve hocalarına Aslı'daki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!