Ceylanpınar'da 'Karşı Köyün Delisi' sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınarda Karşı Köyün Delisi sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 18:21

Ceylanpınar'da 'Karşı Köyün Delisi' sahnelendi

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Ceylanpınar'da sahnelenen 'Karşı Köyün Delisi' oyunu ilgi gördü.
TİGEM Konferans Salonu'nda izleyicinin karşısına çıkan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ceylanpınarlılardan büyük beğeni topladı. Bir delinin başından geçen olayları anlatan oyunu Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da izledi.
Oyunun ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Süphi Çiçek, gelecek dönemde farklı programlarla Ceylanpınarlıların karşısında olacaklarını belirterek, "Ceylanpınar'ımızı ve Ceylanpınar Belediye Başkanımızı bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. inşallah sömestr tatilinden sonra yeni bir oyunla karşınızda olacağız. Geçtiğimiz günlerde sıra gecesi grubumuzun bir programı var. yine Ceylanpınarlıları ağırlamıştık. ikinci dönem yine hem tiyatro hem de müzik grubumuzun bir programı olacak" dedi.
Belediye Başkanı Menderes Atilla ise tiyatro oyununu büyük bir ilgiyle izlediğini ifade ederek, "Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tiyatro grubuna da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten keyifle izledik oyunu. Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye de çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!