Ceylanpınar Engelliler, ''yara sardı"

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınar Engelliler, yara sardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 11:08

- Antrenör İdoğ: "Geçen hafta yaptığımız maçı kaybettik ancak bu haftaki galibiyetimizle bunu telafi ettik"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde, Ceylanpınar Engelliler'in antrenörü Metin İdoğ, Muş Engelliler maçını kazanarak geçen hafta kaybettikleri maçın telafisini yaptıklarını söyledi.

İdoğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında ağırladıkları Muş ekibini 43 sayı farkla 85-52 yendiklerini hatırlattı.

Geçen hafta liderlik mücadelesi verdikleri kentin bir diğer ekibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler'e mağlup olduklarına değinen İdoğ, aldıkları galibiyetle moral bulduklarını vurguladı.

İdoğ, ligdeki 6 maçın 5'ini kazandıklarını ve puan cetvelinde averajla 2'nci sıradaki yerlerini koruduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Sezona iyi başladık ve üst üste galibiyetler elde ettik. Yüksek düzey performansımızla ligin tecrübeli ekiplerine kolay kolay geçit vermedik. Geçen hafta yaptığımız maçı kaybettik ancak bu haftaki galibiyetimizle bunu telafi ettik. Bu haftaki galibiyetimizle yeni bir sayfa açtık. İlk devre maçları gelecek hafta tamamlanıyor. Bizde zirve takibini ısrarla sürdüreceğiz. Sezon sonu bir üst lig'e çıkacağımıza inancımız tamdır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!