Ceylanpınar Engelliler, galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınar Engelliler, galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2015 17:21

- Antrenör İdoğ: "Sahamızda ağırlayacağımız Kayseri temsilcisini seyirci desteğiyle yeneceğimize inanıyoruz"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Engelliler, yarın karşılaşacağı Melikgazi Belediyesi maçında galibiyeti planlıyor.

Kulüp antrenörü Metin İdoğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon yükseldikleri ligde devrenin ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Sezonun ikinci maçında Melikgazi Belediyesi ekibiyle yarın seyircileri önünde karşılaşacaklarını ifade eden İdoğ, bu maçta galip gelerek yollarına devam etmek istediklerini vurguladı.

İdoğ, maça iyi hazırlandıklarını aktararak, "Rakibimiz oldukça güçlü ve ligin tecrübeli ekibi. Kayseri güçlü bir takım bizde bu maça çok iyi hazırlandık. Sahamızda ağırlayacağımız Kayseri temsilcisini seyirci desteğiyle yeneceğimize inanıyoruz. Üst düzey motivasyonumuzu galibiyetle pekiştirmek istiyoruz'' dedi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları kapsamında daha önce bölgesel ligde mücadele eden oyunculardan Celal Baban'nı kadrolarına kattıklarını bildiren İdoğ, takımın gücüne güç kattığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!