Ceylan'ın ağaçtan heykelleri Külliye'de

Güncelleme Tarihi:

Ceylanın ağaçtan heykelleri Külliyede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 14:42

Ceylan'ın ağaçtan heykelleri Külliye'de

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yaşayan, doğadan topladığı odun ve tahta parçalarıyla heykeller yapan Adnan Ceylan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Atıktan Sanata' başlıklı sergiye 6 heykeliyle katıldı.

Antalyalı sanatçı Adnan Ceylan'ın ağaçtan 6 heykeli, 5 Haziran Çevre Günü nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Atıktan Sanata' başlıklı sergide yer aldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a heykellerin yapım aşaması hakkında bilgi veren Ceylan, Erdoğan'a sergiyi gezdirdi.

Adnan Ceylan heykellerinin gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, "Antalya adına orada olmaktan onur duydum. Heykellerimi inceleyen ve serginin açılışını yapan Emine Erdoğan'a bilgi verdim. Kendisi de heykellerimi çok beğendi. Onur duydum" dedi.

Sergi bitmesine rağmen heykellerinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olduğunu hatırlatan Adnan Ceylan, "Bir süre daha kalmasını istediler. Ne kadar çok insan görürse o kadar mutlu oluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!