Ceylan’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ceylan’dan Özel Öğrencilere Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 17:43

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE ÇORUM ZÜBEYDE HANIM ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN ETKİNLİK DÜZENLENDİ

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 3 aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarette milletvekili Ceylan’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın da hazır bulundu.
Merkezde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyen Ceylan ve beraberindekiler daha sonra öğrencilerle birlikte günün anısına özel olarak hazırlanan yaş pastayı kestiler.
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, özel eğitim kurumlarının yenileneceğini belirterek, Anadolu Özel Eğitim Merkezi binasının yarın ihale edileceğini açıkladı. Engelli öğrencilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Büyük, önümüzdeki süreçte engelli öğrenci ve ailelerine yönelik kursları artırmayı planladıklarını dile getirdi.
AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için gereken her türlü çalışmayı yapacaklarını belirterek, amaçlarının engelli bireyleri gelece en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.
Anadolu Özel Eğitim Merkezi’nin modern bir binaya kavuşacağını dile getiren milletvekili Ceylan, ihalesi yarın yapılacak olan merkezin 16 derslikten oluştuğunu dile getirdi.
Ceylan, engellilere sahip çıkacaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.
Program sonunda otistik engelliler arasında düzenlenen atletizm yarışmasında Avrupa birincisi ve Afrika’da yapılan down sendromlular yarışmasında dünya ikincisi olan Merve Peker’e milletvekili Ceylan tarafından ödül verildi. Ceylan’dan okula bir spor salonu isteyen Peker, spor salonu yapılırsa dünya birincisi olacağına söz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!