Çeyiz sandığı cinayeti şüphelisi sevgililer internette tanışmış

Güncelleme Tarihi:

Çeyiz sandığı cinayeti şüphelisi sevgililer internette tanışmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 14:34

Mersin’de çeyiz sandığının içinde çürümüş cesedi bulunan 30 yaşındaki Ömer Ş.’nin cinayet şüphelileri olarak Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yakalanıp gözaltına alınan eşi Müge Ş. ile sevgilisi Muhittin G., polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Müge Ş. ve Muhittin G.’nin internette tanışıp ilişkilerini ilerlettikleri, birlikte alkol alırken cinayeti işledikleri ileri sürüldü.

Uzun süredir kapalı olduğu belirtilen mobilya ve beyaz eşya deposundan kötü kokular yayılınca rahatsız olan çevredekiler polise ihbarda bulundu. Verilen adrese gelip, depoyu çilingir yardımıyla açan polis ekibi, çeyiz sandığının içinde büyük bölümü çürümüş halde cesetle karşılaştı.

Cinayet Bürosu dedektifleri, yürüttüklerin araştırmada cesedin 5 ay önce Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kaybolan Ömer Ş.’ye ait olduğunu saptadı. Olayla ilgili yapılan çalışmada Ömer Ş.'nin kayıp olan eşi Müge Ş. ile kadının sevgilisi olduğu belirlenen Muhittin G., İskenderun’da dün akşam yakalandı.

2 şüpheli, dün gece Mersin’e getirilerek Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildi. Geceyi Emniyet Müdürlüğü’nde geçiren şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen iki sevgili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İNTERNETTE TANIŞMIŞLAR

Öte yandan, şüphelilerin emniyette verdikleri ifadelerinde suçlarını itiraf ederek cinayeti 17 Nisan gecesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde işlediklerini söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin ifadelerine göre, öldürülen Ömer Ş.’nin eşi 2 çocuk annesi Müge Ş. ile Mersin’de oturan sevgilisi Muhittin G.’nin, bir akrabaları aracılığı ile internet üzerinden tanıştıkları ve daha sonra arkadaşlıklarını ilerlettikleri belirtildi. Ardından Muhittin G.’nin, sevgilisinin eşi Ömer Ş. ile de arkadaşlık kurduğu ve 17 Nisan gecesi Çorlu’da hep birlikte alkol alırken çıkan bir tartışma sonrası Ömer Ş.'yibıçaklayarak öldürdükleri kaydedildi.

Cesedin, 15 Mayıs tarihine kadar çiftin Çorlu’daki evinde gizlendiği, daha sonra Muhittin G. tarafından Mersin’de kiralanan depoya ev eşyalarının arasında kamyonla nakledildiği ifade edildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!